Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület

A Mancs a Szívben Egyesület lelkes csapata civilként már évek óta dolgozik Salgótarján és környékén, hogy mentse, segítse a kidobott, megkínzott, beteg és rossz körülmények között élő állatokat. 2017 év vége óta alapítottuk meg az Egyesületünket.

Célul tűztük ki egy saját menhely létrehozását, amely megvalósult. Az önkormányzattól az Egyesületünk kapott egy területet, ahol megkezdődtek az építési munkálatok. Lehetőséget biztosítva ezzel, hogy nagyobb számban tudjunk a bajban lévő állatokon segíteni és felelősségteljesen örökbe adni őket. Kis mentvényeink jelenleg saját otthonunkban illetve ideiglenes befogadóknál vannak elhelyezve, amíg a menhelyünk nem készül el teljes egészében. Mivel az Egyesületünk gyerekcipőben jár, így az állatok ellátását, orvosi költségeit saját erőforrásból, a munkabérünkből fedezzük. Illetve pár jólelkű ember adományából tudjuk őket ellátni.

A Mancs a Szívben Egyesület kizárólag örökbeadási szerződéssel, oltva, chipelve ad ki kutyát és cicát. Sajnos évről-évre egyre rosszabb a helyzet. A nem kívánt szaporulat és az emberi felelőtlenség következtében rengeteg kölyök kerül az utcára, akik gondozásunkba kerülésekor azonnal orvosi ellátásban részesülnek, továbbiakban megkezdve az oltási programjaikat. Az anyagi támogatáson kívül nagy szükség van kutyatápra, fertőtlenítőszerekre, élősködők elleni szerekre, télen a meleg, komfortos közérzet megteremtésére, szalmára. Minden segítségnek nagyon örülünk, és szeretettel köszönjük!

MANCS A SZÍVBEN ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET

Bankszámlaszám: 10103726-04783500-01005009